Proizvodi Primjena Newsletter Kontakt aufnehmen
 Oglašavanje

Izrada grafičkih slova i logotipa, dogradnja štandova na sajmovima, predmeti potrebni za održavanje prezentacija, za trgovine, trgovačke centre i puno bolja reklamna slova nego logotipi i tekstovi na folijama. Istovremeno, oni su iznenađujuće jeftini. Sva slova i logotipi koje vidite ovdje su rezani s vrućom žicom iz stiropora. Nakon toga su oslikani. Iza rezanja su obloženi poliuretanom i epoxyd gumom kako bi bili vodootporni. Na samom kraju predmeti su lakirani.

 Uzorci

Ovdje možete vidjeti predmete koji su izrađeni pomoću naših strojeva.

 3D CDU-slova

Za jednu od vodećih njemačkih političkih stranaka-kršćansko-demokratska stranka, kreirali smo nekoliko trodimenzionalnih slova u različitim veličinama (visina: 1m do 3m / 3 – 9 stopa). Ona su korištena za uređenje pozornice za različite događaje. Znak su priznanja od Federalnog sjedišta CDU-a u Berlinu.

 GELOMYRTOL-Man

Gelomyrtol-maskota je također bio stvoren korak po korak s našim strojevima.

 Film: "Preko živica"

Za premijeru crtanog filma kreirali smo ova trodimenzionalna slova (visina: 1m / 3 stope). Napravljena su od XPS sa SuperCut strojevima i kasnije oslikana zeleno.

 JIM BEAM boca

Dvije goleme Jim Beam-boce izrađene su kao ukras za događaje. Uz pomoć digitalnog tiska i airbrush bili smo u mogućnosti reproducirati svaki mali detalj originalne boce.

 Mjenjač

Za ukrase na nekoliko sajmova automobila stvorili smo ovaj ogroman mjenjač. Izrađen je od nekoliko komponenti koje su sastavljene zajedno.

 SEA

Ova 3 - dimenzionalna slova prvo su rezana iz stiropora, tada tretirana primerom i naknadno lakirana. Rezultat je visoka polirana površina koja se može vidjeti.

 ADIDAS

Nekoliko Adidas-logotipa, natpisa i znakova su od Styrodura kao ukras na brojnim događanjima. Crni lak daje završni sjaj.

 BALDESSARINI

Mi smo stvorili ovaj natpis za uređenje interijera i modni butik. Slova su napravljena od Styrodura, potom lakiran u crno, a naknadno prekrivena visoko kvalitetnim PVC politurom.

 DALJNJI UZORCI

Ovdje ćete naći dodatne slike predmeta koji su primijenjeni u industriji oglašavanja.

 
Copyright 2009 best-cnc.com